Bemutatkozás

 

1991 nyarán indítottam el vállalkozásomat feleségemmel együtt. Kezdetben sportszereket, tenisz felszereléseket, labdákat illetve sportruházatot forgalmaztunk Rögtön az első téli időszakban elkezdtünk sífelszerelésekkel és azok kölcsönzésével is foglalkozni! Jelenleg síléceket, síruhákat, snowboardokat, egyéb kiegészítőket is árusítunk a Göcsej Üzletházban lévő üzletünkben, a kölcsönzési lehetőség pedig  kb. 100 pár léccel, cipővel ugyanitt  (bejárat az Iskola Köz felől )  biztosított.

Vállalkozásom egyik legrégebbi specialitása az olasz ERREA sportruházati cég termékeinek forgalmazása. Ez egy igazi családi vállalkozás, amely lassan világcéggé növi ki magát. Egyike azon kevés cégeknek, amely még saját maga gyártja termékeinek zömét, saját tulajdonú gyáraiban. Ezzel az Európában gyártott olasz márkával a Göcsej Üzletházban található üzletünkben találkozhatnak. Kínálatunkban megtalálhatók futball-, kosárlabda-, röplabda- és rögbi mezek, poliészter és micro melegítők felnőtt és junior méretben, női-férfi kollekciók, különböző edzőruhák és egyéb kiegészítők. A futball kedvelők számára kínálunk többféle teremcipőt, salakcipőt, focicipőt; de üzletünkben megtalálhatók az alábbi világmárkák (ERREA, JOMA, NEW BALANCE, UMBRO, LOTTO, GIVOVA) lábbeli és ruházati termékei. Emellett kapható üzletünkben a SAUCONY és ASICS futómárka cipő, amely cég azokra a futókra, kocogókra és vásárlókra koncentrál, akik csúcsminőségű cipőt keresnek elfogadható áron.

Szinte hihetetlennek tűnik számunkra, de 2016 nyarán voltunk 25 évesek a sportboltok világában. Ez alatt a hosszú időszak alatt Zala megye egyik legrégebbi szaküzletévé nőttük ki magunkat. Számunkra és a kedves törzsvásárlóink számára is a szaküzlet kifejezésen van a hangsúly.

Családom illetve alkalmazottunk is rendszeresen sportol, használja az általunk forgalmazott termékeket. A sportkereskedelemben eltöltött hosszú évek során komoly tapasztalatra és ismeretanyagra tettünk szert, amit igyekszünk kedves ügyfeleink hasznára fordítani.

2008 fordulópont volt életünkben, mivel közvetlen gyári partnerek lettünk, aminek köszönhetően a sportegyesületeket a lehető leggyorsabban és legolcsóbban tudjuk kiszolgálni. Jelenleg az ERREA sportruházat gyári képviselői vagyunk és igyekszünk minél több csapatot megkeresni a közvetlen gyári ajánlatokkal.

Reméljük sikerült felkelteni érdeklődését üzletünk iránt, jó böngészést kívánunk a következő oldalakon!

 

KERN LAJOS